The Telegraph, Harry Potter filmlerinin üç başrol oyuncusu Dan Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson ile oldukça samimi bir röportaj yaptı. Üçlü, Harry Potter'ın hayatlarını geçmişte, şimdi ve gelecekte nasıl etkilemiş olabileceğini sorguladı ve daha pek çok şeyden konuştu.
Emma Watson:
"Hiç bir oyuncu seçimine katılmadan ve daha önce herhangi bir profesyonel oyunculuk deneyimi olmadan tüm zamanların en büyük filminde rol almak; sanki yoktan var oldum ve zirveye yerleştim. Buradan daha öte nereye gidebilirim ki? Baştan başlamam ve kendi yolumda ilerlemem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Bu yolculuğu gerçekten yaşamak istiyorum, çünkü burada olmamalıymışım gibi hissediyorum. Buraya gelebilmek için çok daha fazla şey yapmış olmam gerekirdi."
Rupert Grint:
"Cool" onun en sevdiği sıfat; özellikle yeni satın aldığı ve Hertfordshire civarında kullandığı dondurma arabası için bunu kullanıyor.
"Neden aldığımı bilmiyorum, ama gerçekten cool," diyor. "Dondurma sektörüne her zaman bir ilgim vardı. Gerçekten cool, arkasında bir buzdolabı ve lavabolu büyük bir mutfağı var. Melodi çalan bir zili bile var. Gerçekten cool."
"Son bir kaç yıl gerçekten sadece eğlenceyle doluydu. Her anın tadının çıkardım. Sanırım sosyal açıdan bazı şeyleri kaçırmış oluyorsunuz, örneğin arkadaşlarınıza ayıracak yeterince zamanınız olmuyor, ama sette olduğum zaman insanlarla çalışıyorum, gerçekten onlarla çok yakınız çünkü bunu çok uzun zamandan beri yapıyoruz. Sadece bu işi yaparken iyi vakit geçiriyorum.
Daniel Radcliffe:
Daniel, Claridge Hotelindeyken şık bir takım giymişti ve içinde de, üzerinde "Herkese Bir Uçan Daire" yazan siyah bir tişört vardı. "Bir şekilde politikanın bir parçası olsaydım, muhtemelen benim politikam bu söz olacaktı." diyor istifini bozmadan.
"Bugün biri bana eğer başbakan olsaydım ne yapacağımı sordu, bunun cevabı muhtemelen uçan daireler ve sirk bisikletleri olur - herkes bir sirk bisikletine ihtiyaç duyar."
Ayrıca son zamanlarda tuhaf rüyalar gördüğünden bahsediyor. "Bir İngiliz kriketçi tarafından avlandığımı gördüm. Buna neyin sebep olduğunu bilmiyorum -gerçi bolca kriket izliyorum- ama Andrew Strauss beni avlamak için para almıştı. Elimde bir kriket sopasıyla uyandım."
[b]