meLLies..* Admin
Mesaj Sayısı : 739 Nerden : Emma'nın Kalbinden :) Lakap : ~emmakolik~ Başarı Puanı : 689 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Em,Dan ve Rupert'dan Röportaj Çarş. Eyl. 03, 2008 3:04 pm | |
| Emma Watson Entertainment Weekly, Dan, Emma ve Rupert ile Aşk ve Romantizm üzerine, hoş bir röportaj yaptı.
Aşk hayatında ki şansından bahseden Dan ;
"Seni farkedene kadar, ondan gözlerini ayırma. Ve en iyisi olması için umut et" diyor Dan, Kız tavlama konusunda .
"Birkaç yıl öncesine kadar, bir kızla nasıl konuşulması gerektiği hakkında tek bir fikrim dahi yoktu" diyor Dan. "Hala flört ederken, değersiz bir paçavraymış gibi görünüyorum ama bu işi çok nazik ve sevimli bir şekilde yapıyormuşum gibi düşünmek hoşuma gidiyor"
Ron ise, son Harry Potter filminde ki, Hermione ile olan öpüşme sahnesinden bahsetti.
"Son kitapta, Ron ve Hermione arasında yaşanan öpüşme, son derece rahatsızlık verici" diyor Ron, " Emma benim için hep bir küçük kardeş gibi olmuştur. Onunla öpüşmek gerçekten çok tuhaf olacak" | |
|
58busra58 EmekLi
Mesaj Sayısı : 274 Yaş : 29 Nerden : Sivas Başarı Puanı : 0 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/10/08
| Konu: Geri: Em,Dan ve Rupert'dan Röportaj C.tesi Ekim 25, 2008 11:42 am | |
| " - Kod:
-
Son kitapta, Ron ve Hermione arasında yaşanan öpüşme, son derece rahatsızlık verici" diyor Ron, " Emma benim için hep bir küçük kardeş gibi olmuştur. Onunla öpüşmek gerçekten çok tuhaf olacak" Dimi ne tuhaf olur?.... | |
|
~ Bells * S.Moderatör
Mesaj Sayısı : 760 Yaş : 31 Lakap : Bella.. Başarı Puanı : 801 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 12/03/09
| Konu: Geri: Em,Dan ve Rupert'dan Röportaj Paz Mart 15, 2009 2:03 pm | |
| sağol canım | |
|
emm[a]rzu Moderatör
Mesaj Sayısı : 90 Yaş : 30 Başarı Puanı : 95 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/07/09
| |
*bSr* Moderatör
Mesaj Sayısı : 350 Yaş : 29 Nerden : Adana Lakap : ...BüsRa... Başarı Puanı : 381 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Em,Dan ve Rupert'dan Röportaj Çarş. Ağus. 19, 2009 5:13 pm | |
| - 58busra58 demiş ki:
- "
- Kod:
-
Son kitapta, Ron ve Hermione arasında yaşanan öpüşme, son derece rahatsızlık verici" diyor Ron, " Emma benim için hep bir küçük kardeş gibi olmuştur. Onunla öpüşmek gerçekten çok tuhaf olacak" Dimi ne tuhaf olur?.... xD bence dee | |
|
Emma Watson Moderatör
Mesaj Sayısı : 250 Yaş : 27 Nerden : istanbul Lakap : dicl(E)mma Başarı Puanı : 349 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Em,Dan ve Rupert'dan Röportaj Cuma Ağus. 21, 2009 3:27 pm | |
| | |
|