Emma Watson Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emma Watson Fan Club

En ÖzeL Emma Fan CLub

AnasayfaAnasayfa  haberlerihaberleri  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  
Sitemizin Yeni Yaşı Herkese KutLu oLsun (: (:

Emma'nın Geleceği ve Ballet Shoes Hakkındaki Röportajı

5 posters
YazarMesaj
meLLies..*
Admin
Admin
meLLies..*

Lakap : ~emmakolik~
Başarı Puanı : 689
Rep Puanı : 0

Emma'nın Geleceği ve Ballet Shoes Hakkındaki Röportajı Empty
MesajKonu: Emma'nın Geleceği ve Ballet Shoes Hakkındaki Röportajı   Emma'nın Geleceği ve Ballet Shoes Hakkındaki Röportajı EmptyÇarş. Eyl. 03, 2008 3:08 pm

Emma Watson Harry Potter ile alakalı olmayan ilk röportajını verdi. Bol ünlü olmaktan, ileriki planlarından ve yeni filmi Ballet Shoes‘daki rolünden bahsetti.

"Hermione dışındaki ilk rolüm. Puline son derece inatçı ve Hermione gibi sessiz biri ama onun tersine akademik bir yanı yok. Aslında o bana biraz kendimi hatırlatıyor. Oyuncu olmayı kafasına takıyor ve ben gençken aynı öyleydim. Hayal ederdim. Ayna önünde denemeler yapardım. Okulda bir oyuncu seçmesi olduğunda denemeler için gittim. Muhtemelen duygularımı ifade ederken biraz fazla gösterişli yapıyordum. Tam anlamıyla abartı manyağıydım. Son derece küçük şeyleri büyütür mızmızlanır ağlardım. Ailem buna nasıl dayandı bilemiyorum. Şimdi büyüdüm. Büyümek zorundaydım.

Son derece bilinçli ve odaklanmış biriydim bu yüzden öğrenci ve oyuncu olmayı birarada götürmek için çok sıkı çalıştım. Eğitimime devam etmek benim için son derece önemli ama aynı zamanda oyunculuk benim için hala devam ediyor."
http://emmawatsonfanclub.yetkinforum.com
58busra58
EmekLi
EmekLi
58busra58

Başarı Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Emma'nın Geleceği ve Ballet Shoes Hakkındaki Röportajı   Emma'nın Geleceği ve Ballet Shoes Hakkındaki Röportajı EmptyC.tesi Ekim 25, 2008 11:39 am

Kod:
Muhtemelen duygularımı ifade ederken biraz fazla gösterişli yapıyordum. Tam anlamıyla abartı manyağıydım. Son derece küçük şeyleri büyütür mızmızlanır ağlardım. Ailem buna nasıl dayandı bilemiyorum. Şimdi büyüdüm. Büyümek zorundaydım.

Güzel bilgiler....
http://gruphepsi-fanclub.mutluforum.org
~ Bells *
S.Moderatör
S.Moderatör
~ Bells *

Lakap : Bella..
Başarı Puanı : 801
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Emma'nın Geleceği ve Ballet Shoes Hakkındaki Röportajı   Emma'nın Geleceği ve Ballet Shoes Hakkındaki Röportajı EmptyPaz Mart 15, 2009 1:58 pm

sağol canım (:
Emma Watson
Moderatör
Moderatör
Emma Watson

Lakap : dicl(E)mma
Başarı Puanı : 349

MesajKonu: Geri: Emma'nın Geleceği ve Ballet Shoes Hakkındaki Röportajı   Emma'nın Geleceği ve Ballet Shoes Hakkındaki Röportajı EmptyCuma Ağus. 21, 2009 3:28 pm

teşekkürler..
*bSr*
Moderatör
Moderatör
*bSr*

Lakap : ...BüsRa...
Başarı Puanı : 381

MesajKonu: Geri: Emma'nın Geleceği ve Ballet Shoes Hakkındaki Röportajı   Emma'nın Geleceği ve Ballet Shoes Hakkındaki Röportajı EmptyCuma Ağus. 21, 2009 6:35 pm

Teşekkürklerr

Emma'nın Geleceği ve Ballet Shoes Hakkındaki Röportajı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ballet Shoes Resimleri