Emma Watson Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emma Watson Fan Club

En ÖzeL Emma Fan CLub

AnasayfaAnasayfa  haberlerihaberleri  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  
Sitemizin Yeni Yaşı Herkese KutLu oLsun (: (:

Emma’dan Bir Ropörtaj Daha…

5 posters
YazarMesaj
meLLies..*
Admin
Admin
meLLies..*

Lakap : ~emmakolik~
Başarı Puanı : 689
Rep Puanı : 0

Emma’dan Bir Ropörtaj Daha… Empty
MesajKonu: Emma’dan Bir Ropörtaj Daha…   Emma’dan Bir Ropörtaj Daha… EmptyC.tesi Nis. 25, 2009 1:09 pm

Emma’dan Bir Ropörtaj Daha… Ustyuh7

Geçtiğimiz günlerde gösterime giren yeni filmi The Tale of Desperaux ile son zamanlarda gündemde olan Emma Watson’dan ropörtajlar gelmeye devam ediyor. Melez Prens ve Ölüm Yadigarları filmlerinden ve ünlü olmaktan bahsettiği bu yeni ropörtajı haberin devamında okuyabilirsiniz.

Ünlü olmanın en iyi ve en kötü yanları nelerdir?

En iyi yanı Harry Potter’a dahil olmak, 6 yaşındaki bir çocuğun elini sıkarak onu mutlu edebilirsiniz, bu kadar basit. Bir insanı mutlu etmek bu kadar kolay hale geldi benim için. Bu yüzden devam ettim ve hep şöyle düşündüm: ‘ Tanrım, ne kadar şanslıyım ki insanlar beni gördüklerinde bile mutlu oluyorlar!’ Bu gerçekten harika.

Ünlü olmanın olumsuz yanı ise özel hayatınıza giren meraklı davetsiz misafirleriniz oluyor. Bazen bununla baş etmek zor oluyor. Bu sizi gerçekten korumasız bırakabiliyor.

Harry Potter filmlerinin diğer başrol oyuncusu Daniel Radcliffe’a olduğu gibi hayranlarının büyümeni istemiyor olmaları gibi bir durumun var mı?

Peter Pan gibi.. Evet sanırım var. İngiliz basınının bunu silkip atması biraz zaman alacak. Adımın geçtiği her başlıkta büyüler, süpürgeler, cadılık ve diğer şeyler örnek gösteriliyor. Bu yüzden zaman alacak. Filmler kitaplar insanlar tarafından çok sevildi ve bitmesini istemiyorlar. Sonuna gelmek istemiyorlar ama ne yazık ki ben büyüyorum. Sonsuza dek küçük kalmayacağım.

Bir sonraki Harry Potter filmi için neler söyleyeceksin?

Daha çok romantik komedi gibi; içinde aşkla ilgili çok şey var. İçerdiği komedi bence çok güzel. Ve bu filmde gerçekten komedi var. Harry ile Ginny’nin ilk öpüşmeleri aralarındaki ilişkiyi gerçekten geliştiriyor.

Harry Potter’ın son filmini çekmek konusunda neler hissediyorsun? Bu konuda duygusal mısın yoksa artık zamanının geldiğini mi düşünüyorsun?

Tabiki de bu konuda duygusalım çünkü hayatımın yarıdan fazlasında Harry Potter vardı. Film ekibi benim ikinci ailem gibi. Bu yüzden çok duygusal olacak. Ama aynı zamanda heyecanlıyım da çünkü Harry Potter bittiğin de diğer projelerle de ilgilenebileceğim. Yeni birşeyler yapmak için hazırım.

Hiç düşündün mü Harry Potter olmasaydı hayatın nasıl olurdu?

Hayatımın çok büyük bir bölümünde Harry Potter olduğu için onsuz bir hayatı hayal etmek gerçekten çok zor. Bazen hayatımın basit olmasını istiyorum, hatta çoğu zaman, ama dünyadaki en şanslı kızmışım gibi hissediyorum.

Bir sonraki kariyer mücadelen ne olacak

Sanırım sonsuza dek Hermione olacağım. En büyük mücadelem ise insanları başka biri olabileceğime ikna etmek olacak.
http://emmawatsonfanclub.yetkinforum.com
~ Bells *
S.Moderatör
S.Moderatör
~ Bells *

Lakap : Bella..
Başarı Puanı : 801
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Emma’dan Bir Ropörtaj Daha…   Emma’dan Bir Ropörtaj Daha… EmptyC.tesi Nis. 25, 2009 2:31 pm

sağol canım Very Happy
emm[a]rzu
Moderatör
Moderatör
emm[a]rzu

Başarı Puanı : 95
Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Emma’dan Bir Ropörtaj Daha…   Emma’dan Bir Ropörtaj Daha… EmptySalı Tem. 14, 2009 8:06 pm

Çok sağol canım Smile
http://www.katyperryfan.yetkinforum.com
meLLies..*
Admin
Admin
meLLies..*

Lakap : ~emmakolik~
Başarı Puanı : 689

MesajKonu: Geri: Emma’dan Bir Ropörtaj Daha…   Emma’dan Bir Ropörtaj Daha… EmptySalı Tem. 14, 2009 8:17 pm

Smile Rica ederim Smile
http://emmawatsonfanclub.yetkinforum.com
*bSr*
Moderatör
Moderatör
*bSr*

Lakap : ...BüsRa...
Başarı Puanı : 381

MesajKonu: Geri: Emma’dan Bir Ropörtaj Daha…   Emma’dan Bir Ropörtaj Daha… EmptyÇarş. Ağus. 19, 2009 5:19 pm

Kod:
[b]En iyi yanı Harry Potter’a dahil olmak, 6 yaşındaki bir çocuğun elini sıkarak onu mutlu edebilirsiniz, bu kadar basit. Bir insanı mutlu etmek bu kadar kolay hale geldi benim için. Bu yüzden devam ettim ve hep şöyle düşündüm: ‘ Tanrım, ne kadar şanslıyım ki insanlar beni gördüklerinde bile mutlu oluyorlar!’ Bu gerçekten harika.
[/b]

ay canımmm cok seker yaa

saol melikee
Emma Watson
Moderatör
Moderatör
Emma Watson

Lakap : dicl(E)mma
Başarı Puanı : 349

MesajKonu: Geri: Emma’dan Bir Ropörtaj Daha…   Emma’dan Bir Ropörtaj Daha… EmptyCuma Ağus. 21, 2009 3:23 pm

Emma’dan Bir Ropörtaj Daha… 2878g0
Emma Watson
Moderatör
Moderatör
Emma Watson

Lakap : dicl(E)mma
Başarı Puanı : 349

MesajKonu: Geri: Emma’dan Bir Ropörtaj Daha…   Emma’dan Bir Ropörtaj Daha… EmptyCuma Ağus. 21, 2009 3:26 pm

teşekkürler..

Emma’dan Bir Ropörtaj Daha…
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Balodan Emma